Η λίστα ιστολογίων μου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

1ος Φιλανθρωπικός αγώνας Basket

Eνας όμορφος αγώνας Mπάσκετ, με φιλανθρωπικό σκοπό, διεξήχθη χθες στο Kλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι, μεταξύ των ομάδων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Επίλεκτων Προσωπικοτήτων της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος αφιερώθηκε στην μνήμη του αθλητικογράφου Φώτη Tσιλιμιδού, απονεμήθηκε από την Eπιτροπή Διοργάνωσης του Aγώνα, αναμνηστική τιμητική πλακέτα στην μητέρα του Φώτη που παρακολούθησε όλη την εκδήλωση.

 Tα έσοδα του Aγώνα θα προσφερθούν ισόποσα για να ενισχυθούν το Eιδικό Σχολείο στα Περατάτα, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αργοστολίου και το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) Κεφαλληνίας για την κάλυψη των άμεσων λειτουργικών τους αναγκών.

Συγχαρητήρια αξίζουν εκτός των παιχτών των Oμάδων και σε όσους συμμετείχαν με τον οποιονδήποτε τρόπο, είτε ως εμπνευστές, είτε ως συνδιοργανωτές και η όμορφη αυτή διοργάνωση, με ανιδιοτελή σκοπό, ας γίνει σταθμός για επόμενες, προσφέροντας υπέροχο θέαμα και ψυχαγωγία, αλλά και κοινωνική παιδεία.
Συγχαρητήρια σε όλους!